Doorstart voor bouwer Haase

RIJSSEN - Goed nieuws voor de Rijssense bouwwereld: Haase Bouwbedrijf maakt een doorstart. Afgelopen week werd de overname bekrachtigd.

Haase Bouwbedrijf werd op 27 oktober failliet verklaard. Het bedrijf wordt nu overgenomen door W. Hardeman Beheer B.V. uit Lunteren. Zij bereikten overeenstemming met de curator over de specifieke voorwaarden, met een succesvolle doorststart voor de Rijssense onderneming als uitkomst.

Afronden
Door deze overname kunnen bouwwerken waar Haase Bouwbedrijf mee bezig was worden voortgezet. De werkgelegenheid voor nagenoeg al het personeel is behouden gebleven. De nieuwe onderneming gaat onder leiding van een nieuwe directie verder onder dezelfde naam, Haase Bouwbedrijf B.V. en blijft ook gevestigd in hetzelfde pand in Rijssen. Haase Bouwbedrijf is actief in de woning-, project- en utiliteitsbouw. Zo heeft het bedrijf door de jaren heen al diverse woningbouwprojecten succesvol afgerond. Zo werkten zij samen met gemeenten, projectontwikkelaars en particuliere bouwers. Ook de uitbreiding van de Julianaschool werd door Haase gerealiseerd.