Afbeelding
Foto:

Sinterklaasfeest minder-validen bij speeltuin Irene

RIJSSEN - Al meer dan 45 jaar organiseert speeltuin Irene het sinterklaasfeest voor de minder-validen uit Rijssen. Op zaterdag 25 november is het weer zover.

De uitnodigingen zijn inmiddels de deur uit, en de eerst aanmeldingen zijn inmiddels binnen, mocht u geen uitnodiging ontvangen hebben dat kunt u zich aanmelden voor 18 november, via de mail dick_derksen48@hotmail.com, of tel.0619802244

Programma
Het programma ziet er als volgt uit, de deelnemers starten om 14.30 met koffie met een Rijssens hartje, daarna een hapje en een drankje, om 16.00 komt de Sint en Piet met de cadeaus, om 17.15 uur wordt deze middag afgesloten met een broodmaaltijd. De muzikale omlijsting is deze middag in handen van het levensliederenkoor Hart en Smart uit Nijverdal. Voor de minder-validen is dit altijd een geweldige leuke en spannende middag, de sint heeft voor ieder een woordje klaar, en natuurlijk het belangrijkste deleuke cadeaus. Speeltuin Irene heeft voor dit feest sponsoren, maar we kunnen nog wel een aantal sponsoren gebruiken, als speeltuin vereniging is dit niet te bekostigen, daarom wie ons financieel wil ondersteunen kan geld overmaken op rekening nummer, NL51 ABNA 0407 5975 22 t.n.v. speeltuin vereniging Irene, de minder-validen van Rijssen zullen u er dankbaar voor zijn.

Dick Tukkers