Afbeelding
Foto:

Aannemer vdBerg viert jubileum

NIJVERDAL - Aannemersbedrijf vdBerg Hellendoorn viert deze week al weer het tienjarig jubileum op hun 'nieuwe' plek in Nijverdal.

Op vrijdag 9 november 2007 vierde het bedrijf de opening van het pand in Nijverdal; mooi gesitueerd op industrieterrein 't Lochter aan de Fuutweg. Dit was eigenlijk een bitterzoet moment; het bedrijf was voorheen ruim honderd jaar gevestigd in 'hartje' Hellendoorn. Dit was nodig om zo een nieuwe, praktische vestiging te kunnen realiseren die van alle gemakken voorzien was en een goede basis gaf om door te groeien.

Vol vertrouwen
In de uitnodiging van 10 jaar terug staat geschreven: 'springlevend en vol vertrouwen in de toekomst gaan wij door vanuit Nijverdal'. En springlevend en vol vertrouwen in de toekomst is vdBerg nog steeds. Het bedrijf heeft naar eigen zeggen een relatief simpele kijk op bouwen: het beste voor de klant realiseren. Net als andere bouwers ging de economische crisis ook niet onopgemerkt aan hen voorbij; opdrachten zakten over de gehele linie in, maar dankzij de goede mond-tot-mondreclame kon het bedrijf door blijven draaien. Dat zij dus een jubileum mogen vieren is ook te danken aan de trouwe klanten.

Aandacht
"Daarom besteden we in iedere fase van het traject de grootste aandacht aan de kleinste details. Laat je onderweg steekjes vallen, zie je dat in het uiteindelijke resultaat. Om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te kunnen bedienen, bouwen wij samen met vaste onderaannemers. Zij spreken dezelfde taal, wat er voor zorgt dat wij de kwaliteit kunnen leveren die de klant van ons verlangt." Daarnaast omarmt het bedrijf ook sociale media om zo een nog bredere groep (potentiƫle) klanten te bereiken.

Kansen
Momenteel ziet vdBerg kansen in de aantrekkende woningbouw van luxere woningen en complexe verbouwingen. "We gaan mee met onze tijd, en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de bouw. Onze kracht zit in flexibiliteit door onze platte organisatie en korte lijnen. Bouwen is teamwork."