Afbeelding
Foto:

Rijssense heren genieten van hun mooie jubileumjaar

RIJSSEN - 2017 is hét jaar voor het Rijssens Mannenkoor. De zingende heren hebben deze weken wat extra vrolijke noten in hun repertoire omdat ze namelijk 90 jaar bestaan. Daarom werden dit jaar diverse bijzondere optredens gegeven.

Twee weken geleden schitterde het koor met harpiste en zangeres Iris Kroes en Ard Kamphuis bij een daverend optreden in het ROC Hengelo De Gieterij. Onder grote belangstelling brachten zij een uitgebreid en gevarieerd repertoire ten gehore. Extra bijzonder gezien deze mooie locatie van industrieel erfgoed. Onder leiding van Wout Ligterink en met begeleiding van concertpianist Jan Lenselink werden eregasten en het massaal aanwezige publiek meegevoerd langs Europese en Noord-Amerikaanse klassiekers. Ook beschermvrouwe CDA Europarlementariër Annie Schrijer-Pierik genoot met volle teugen van het optreden.

Jubileum-CD
Helaas kon natuurlijk niet iedereen aanwezig zijn bij de twee jubileum-optredens. Speciaal voor hen is dan ook een mooie jubileum-CD beschikbaar. Deze is voor 9,95 euro te koop via The Readshop aan de Haarstraat 44 in Rijssen, of nline verkrijgbaar via www.rijssensmannenkoor.nl