Afbeelding
Foto:

Metamorfose bij PAND 55

NIJVERDAL - PAND 55 in Nijverdal heeft onlangs een aardige memamorfose gekregen. Deze winkel verkoopt diverse zaken.

Van binnen- en buitenmeubelen tot zomer- en winterjassen, maar ook voor dames- en herenkledingen accessoires bent u aan het juiste adres. De winkel is dit seizoen weer totaal anders.

Collectie
De meubelcollectie bestaat nu uit binnen meubelen w.o. salontafels, stoelen, eettafels, bankjes, krukjes en bijzettafels. Deze zijn van hout, combinatie hout en staal of helemaal van industrieel staal. Voor een gezellige sfeer is gekozen voor veel deco artikelen waaronder windlichten, vazen, dienbladen, vachten, klokken, kandelaars, wanddecoraties en nog veel meer! Niet te vergeten ook een zeer sfeervolle kerstcollectie. Lampen zijn er ook in diverse soorten met vloerlampen, hanglampen en tafellampen de meeste ook weer met een industriƫle look. Wekelijks gaan we op zoek naar leuke/gekke/bijzondere items zodat we altijd weer iets speciaals in ons assortiment hebben. En natuurlijk alles voor een betaalbare prijs.

Kleding
De kledingcollectie bestaat uit jassen en vesten van Kjelvik, deze zijn sportief en functioneel. Voor de heren tot maat 5 XL en de dames tot maat 50. Deze jassen kun je combineren met leuke sjaals, handschoenen en mutsen. De dameskleding is een ruim assortiment in truien, vesten, tunieken en meer in maat 38 tot en met 48. Kom langs en proef de gezellige sfeer van PAND 55. Zij zijn gevestigd aan de Grotestraat 55 in Nijverdal. Kijk ook op: www.pand55.nl