Afbeelding
Foto:

Oud-leerling praktijkonderwijs CSG Reggesteyn viert 12,5 jaar arbeidsjubileum


RIJSSEN - Op vrijdag 17 november viert Bart van der Wurp, oud-leerling van het Praktijkonderwijs van CSG Reggesteyn Rijssen, zijn 12,5 jarig jubileum bij Roger Interpack in Rijssen. Een goed verlopen stage is destijds uitgemond in een beschutte werkplek bij dit bedrijf.

"We zijn er best trots op dat Bart zo'n mooi arbeidscontract heeft gekregen", zegt Jorg Vernhout, destijds stagebegeleider van Bart. "Een zeer succesvolle samenwerking tussen de gemeente Rijssen-Holten, CSG Reggesteyn Rijssen, het UWV en natuurlijk de familie Van den Belt (directie Roger Interpack) hebben geleid tot zo'n positief resultaat." Een zeer belangrijk doel van het praktijkonderwijs is dat leerlingen zich later zelfstandig kunnen redden in de maatschappij. "Daarom proberen wij onze leerlingen zoveel mogelijk te blijven volgen", aldus Jorg Vernhout. De gemeente, het bedrijfsleven en school werken samen om een leerling zo goed mogelijk te begeleiden naar passend werk. Bart voelde zich bij Roger Interpack tijdens zijn stage al meteen op zijn plek bij Roger Interpack. Inmiddels is hij er niet weg te denken.

Goede inzet
Bart mag geƫerd worden om zijn inzet en goede wil, wat de 12,5 jaar tot een succes heeft gemaakt. Hij is altijd behulpzaam enmaakt goed duidelijk aan klanten hoe het inpakwerk gedaan moet worden. Bart kan ook goed samenwerken. Hij weet welke collega waar goed in is. Deze goede eigenschappen van Bart, en de samenwerking van de diverse partijen, zorgen er voor dat er goed gewerkt kan worden bij Roger Interpack.