Afbeelding
Foto:

Eten Met Gemak lekker en gezond

HELLENDOORN - Lekker, gezond en gevarieerd eten is voor iedereen erg belangrijk. Maar helaas, we hebben niet altijd tijd om zelf te koken of we zijn er niet meer toe in staat. Probeer dan eens Eten Met Gemak; een nieuwe maaltijdservice in Hellendoorn en omstreken.

Jan Dijsselhof begon september vorig jaar met deze dienst. Eten Met Gemak is een landelijk bedrijf met lokale franchises. Hun insteek is simpel: goede maaltijden aanbieden tegen een schappelijke prijs met voldoende variatie. Dijsselhof kwam deze formule tegen en was gelijk enthousiast. Hij heeft zelf ruim dertig jaar ervaring in de horeca, maar was naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging. Hij bezorgt de maaltijden twee dagen per week aan huis op vaste tijdstippen; een belangrijk stukje betrouwbaarheid.

Eten Met Gemak
Iedereen kan gebruik maken van Eten Met Gemak en er is voor iedere eter wel een heerlijke maaltijd te vinden. De koks stellen een altijd wisselend menu samen met gerechten die gebaseerd zijn op seizoensgebonden, verse producten. Per dag kunt u dan kiezen uit 4 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 4 nagerechten. Iedere dag wisselen deze menu's, waardoor u nooit twee keer hetzelfde hoeft te eten. Voor wie dit juist wél graag wil is er ook een vast menu met 15 voorgerechten, 60 hoofdgerechten en 15 nagerechten. Zo kunt u dus geheel naar wens bepalen wat u wanneer zou willen eten.

Kwaliteit
Alle maaltijden worden door gediplomeerde koks bereid in professionele keukens, volgens de voorschriften van het Voedingscentrum. Zo kunt u er op vertrouwen dat iedere maaltijd voedzaam én lekker is. Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Ter indicatie, een voorgerecht zoals diverse soepen kost 1,29 euro. Een hoofdgerecht is tussen de 5,99 euro en 7,55 euro en nagerechten allemaal 99 cent. Er is keuze uit vlees, vis en vegetarische maaltijden, maar ook biologisch, halal of voor specifieke diëten. Het is ook mogelijk om de hoofdgerechten gemalen of in vloeibare vorm te ontvangen.

Leuke uitdaging
Deze formule blijkt in Hellendoorn en omstreken al goed aan te slaan; inmiddels maken al vele vaste klanten gebruik van deze maaltijdservice. Ook in de gemeenten Raalte, Ommen, Twenterand, Almelo, Wierden en Rijssen-Holten. Dijsselhof zelf geniet ook volop. "Mijn werkdag is nooit hetzelfde en wordt bepaald door de diversiteit aan klanten. Dat maakt het uiteindelijk ook leuk." Sinds de opstartfase is er al veel werk verricht om Eten Met Gemak te promoten en mensen kennis te laten met dit concept. Het gemak zit hem ook in de vele opties voor bestellen: dit kan via papieren bestellijsten, maar ook via een online bestelsysteen. De maaltijden worden vervolgens op twee dagen in de week geleverd. "De koel-verse maaltijden zijn goed houdbaar, waardoor je er zeven dagen per week van kunt genieten."

Fijnproevers
De klanten lopen sterk uiteen; van zelfstandig wonende ouderen, alleenstaanden, drukke tweeverdieners, vrachtwagenchauffeurs en mensen die om andere redenen geen zin of tijd hebben om zelf te koken. Maar: ook hier zitten échte fijnproevers tussen. "Gezien de tijd van het jaar lopen momenteel de stamppotten erg goed. Daarnaast vallen de buitenlandse gerechten zoals Surinaamse roti, bami en nasi in allerlei variaties erg in de smaak. Dan hebben we ook de meer traditionele gerechten zoals aardappelen, vlees of vis, groenten en diverse pasta's in het assortiment. We houden rekening met dieetwensen van onze cliënten, zoals natriumarm, glucosevrij en koolhydraatarm." Uiteindelijk wil Dijsselhof toe naar 4 of 5 dagen per week bezorging.

Probeer het zelf
shop.etenmetgemak.nl is de snelle bestelservice en laat u graag kennismaken met deze heerlijke maaltijden. Kijk op: www.etenmetgemak.nl/jan of bestel dus direct via shop.etenmetgemak.nl. Hebt u vragen? Bel met Jan via 0548- 82 09 00