Afbeelding
Foto:

Sfeerdagen bij Bloem en Kado Troost

RIJSSEN - Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseert Bloem en Kado Troost aan de Nijverdalsestraat 117A in Rijssen haar gezellige sfeerdagen op vrijdag 24 november en zaterdag 26 november. Voor deze gelegenheid is er een extra koopavond op de vrijdag tot 21.00 uur en op de zaterdag is de winkel geopend tot 17.00 uur.

Gezellige dagen
Bij deze sfeerdagen staat de gezelligheid, creativiteit en proeverij hoog in het vaandel. Zo is er dit jaar een gezellige koffiehoek voor ontmoetingen, waar koffie geserveerd word met heerlijk gebak voor slechts 3,50 euro. Natuurlijk zijn ook de vrijwilligers van de gehandicaptenzorg Adullam aanwezig om voor u oliebollen te bakken, waarbij de opbrengst bestemd is voor onze gehandicapte medemensen. Ook is er dit jaar een gezellige stand met braadworst, hamburgers, erwtensoep en dergelijke. De medewerkers van Bloem en Kado Troost zullen tijdens deze dagen de nieuwe kerstcollectie voor de winkel presenteren. Dit geeft gelijk een tipje van de sluier over de nieuwe creatieve ideeën voor het winterseizoen van 2017 en 2018.

Creativiteit
De sfeerdagen bieden de kans om werk te aanschouwen van de vele creatieve aanwezigen die hun werk graag vertonen bij hun stands. Neem een kijkje bij onder andere de mooie exemplaren handlettering, sieraden, haarknipjes en de handgemaakte tassen van dierenhuiden. Tevens is er een stand aanwezig met verschillende interieurgeuren die een inkijkje geven in hoe uw huis nog meer thuis kunnen worden. Bruidsfotografie Gerbert Voortman is met een stand aanwezig op deze dagen om toekomstige bruidsparen informatie te verstrekken over het laten maken van een onvergetelijke trouwreportage. Leer meer over het laten vastleggen van de mooiste dag van je leven. De voorgaande sfeerdagen waren een groot succes! Bloem en Kado Troost heet u dan ook op deze sfeerdagen van harte welkom!

Dick Tukkers