Afbeelding
Foto:

Een warme uitstraling in uw badkamer
ook in de koude wintermaanden

Wat is er nou fijner dan na een koude winterdag weer even lekker op temperatuur komen in uw warme badkamer? Met een trendy designradiator is de ruimte altijd behaaglijk. En met vloerverwarming heeft u nooit meer koude voeten. Pure materialen in natuurlijke tinten brengen warmte en rust in uw badkamer. Bezoek onze showroom in Nijverdal om de laatste trends te bekijken.

De badkamer is een persoonlijke ruimte, waar u extra geniet als alles helemaal in uw eigen stijl is. Kiest u voor de warmte van hout? Voor eigentijds beton? Of voor de variatie van kleur? Wat uw stijl ook is, de badkamerarchitecten bij Tempert tegels en badkamers adviseren u graag, zodat design en functionaliteit hand in hand gaan. We zien een sterke opmars van hout in de badkamer. Een echte sfeermaker in elke ruimte. In onze showroom kunt u diverse meubelen van massief eikenhout bekijken. Deze meubelen zijn in Nederland gemaakt en speciaal behandeld voor de vochtige ruimte. Hout geeft een robuuste en warme uitstraling. En is prachtig te combineren met bijvoorbeeld een wastafel of bad van solid surface materiaal en tegels in betonlook. Graag maken we voor u een badkamerontwerp op maat met deze natuurlijke materialen.

Een warm begin
Geniet ook van extra warmte onder de douche met Sunshower. Dit is een unieke oplossing die de zon simuleert. Er zijn Sunshowers verkrijgbaar, die zijn uitgerust met zowel UV- als infraroodlicht. Het infraroodlicht is comfortabel warm en zorgt voor een optimaal begin van de dag. Het warme licht ontspant uw spieren, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. De producten van Sunshower worden ingebouwd in uw douche. U kunt dus douchen en genieten van de Sunshower tegelijkertijd. Ook kunt u tijdens het afdrogen het infraroodlicht nog even aanzetten. Dan blijf je lekker warm. Bent u benieuwd wat de badkamerarchitecten van Tempert tegels en badkamers voor u kunnen betekenen? Bezoek onze inspirerende badkamershowroom in Nijverdal. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. In de avonduren bent u op afspraak ook van harte welkom. Direct een afspraak plannen? Neem even telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. Wij geven u graag advies.