Afbeelding
Foto:

De beste van Nederland

RIJSSEN - Mijn Makelaar uit Rijssen heeft onlangs een unieke en zeer mooie erkenning weten te behalen. De makelaar mag zich de beste makelaar van Overijssel noemen; een titel die zij behaalden na een uitgebreid onderzoek door RTL 4.

"Een hele eer voor ons kantoor en een mooie kroon op ons werk.", aldus Daan Gerritsen van Mijn Makelaar aan de Ethaanstraat 1 in Rijssen. Zij maken nu ook kans op de titel van beste makelaar van Nederland. Om kans te maken op deze prijs diende de makelaar al een nominatievlog in, wat afgelopen zaterdag voor het eerst uitgezonden is op RTL 4. Samen met andere winnaars uit de overige provincies gaat Mijn Makelaar de strijd aan om deze titel te pakken. Wilt u weten waarom Mijn Makelaar zo'n erkenning verdient? Kijk ook op hun website, www.mijnmakelaarrijssen.nl

Leuke strijd
Deze wedstrijd is onderdeel van het RTL 4-programma 'De beste van Nederland'. Ondernemers gaan hierin de strijd met elkaar om landelijk als beste uit de bus te komen in hun specifieke branche. Het is dan ook een mooie manier om zowel het bedrijf te profileren als ook de branche op zich. Verschillende beroepsgroepen passeren de revue, waarin de twaalf provincies het steeds opnieuw tegen elkaar opnemen. De kijker thuis bepaalt per categorie wie als branchewinnaars uit de bus komen. Met leuke, persoonlijke en hier en daar (te) gekke en opvallende vlogs, gooien de ondernemers alles in de strijd om de meeste stemmen binnen te halen. In de eerste aflevering stonden dus de makelaars centraal. Vervolgens komen onder meer de beste woonspecialisten en de leukste overnachtingen van het land aan bod.

Nieuwe insteek
Met 'De Beste van Nederland' slaat Stay in Touch Media een nieuwe weg in op het gebied van televisie maken. Het klassieke bereik van RTL 4 en de kracht van online en social media zorgen samen voor een sterk platform. Met de inzet van vlogs, krijgen de video inzendingen een extra persoonlijk karakter, waarin de creativiteit van ondernemers voor de leukste content zorgt. "Juist die eigenheid maken de vlogs vaak tot een hit, die je minder snel krijgt wanneer je met een cameraploeg op bezoek komt" aldus producent en presentator Kevin Brouwer. De winnaars van de verschillende branches worden op woensdag 3 januari om 12.30 uur bekend gemaakt op: www.rtl.nl/debestevannederland.