Extra koopzaterdag

RIJSSEN - Voor de Sinterklaasaankopen is er op zaterdag 25 november een extra koopzaterdag in het centrum van Rijssen. De winkels zijn op deze zaterdag open tot 21.00 uur en je zult zien dat heel veel Pieten deze dag gebruiken om alles te regelen voor een mooi Sinterklaasfeest!

De Bakkers Piet, Knutsel Piet, Wegwijs Piet, Acrobaten Pieten, Popcorn Piet, Suiker Piet komen 's middags en 's avonds naar koopcentrum Rijssen. Ze zullen Sinterklaas helpen met alles wat er nog voor Pakjesavond gedaan moet worden. Knutsel Piet Sinterklaas is dol op tekeningen en andere knutselwerkjes van kinderen. Met een beetje hulp van de Knutsel Piet kun je je eigen Pietenbaret of een echte Mijter maken.... of een tekening die je in je schoen voor Sinterklaas kunt doen. Acrobaat Pieten Ook de Circus Pieten komen elk jaar weer mee naar Nederland. Deze Pieten laten indrukwekkende kunsten zien, zoals het staan op een mega grote bal. Kun jij ook wat deze Pieten kunnen? Suiker Piet De Suiker Piet houdt van zoet en maakt heerlijke suikerspinnen. Natuurlijk eet de Suiker Piet niet alles zelf op en deelt de suikerspinnen met de kinderen. Popcorn Piet Mis zeker de Popcorn Piet niet. Deze Piet deelt zakjes met heerlijke popcorn uit! Dweilorkest 'De Braandheultjes' uit Holten speelt mooie sinterklaasliedjes. Zing je mee? Wil je liever in de draaimolen? Dan kan dat, je vindt de draaimolen in de Haarstraat. In veel winkels ligt wat lekkers of worden er zelfs lekkernijen weggegeven.....en wie weet: ontmoet jij Sinterklaas wel! Ben je ook zo nieuwsgierig? Kom dan zaterdag naar het centrum van Rijssen!

Kom ook!
Parkeren kan op één van de vele gratis parkeerplaatsen rond het centrum. Bezoek daarnaast ook eens de gezellige markt op de maandagochtend. Op donderdag is het koopavond in Rijssen, met winkels open tot 21.00 uur. Op 5 december sluiten de winkels om 17.00 uur.