Dave Berry and the Cruisers

RIJSSEN – 'Brommers kiek'n bie Lucky', noemen de gebroeders Wim en Bertus van de Merwe het. Na het succes van vorige jaren organiseren zij vrijdag 23 maart 2018 aanstaande in de Rijssense discotheek 'Lucky' voor de dertiende keer Brommers Kieken.

'We hebben voor die avond weer een grote naam weten te strikken', vertellen de gebroeders. Met trots kunnen ze melden dat, op veler verzoek, uit Engeland Dave Berry met zijn band op het podium van Lucky zal staan. Verder zal ook Beatline nog optreden. Liefhebbers van de jaren '60 en '70 komen dus opnieuw volledig aan hun trekken. En er is een afterparty! Kaarten zijn nu te koop via de www.lucky.nl of bij de Primera winkels en Bruna in Nijverdal. Aanvang is om 20.45 uur, de zaal is open vanaf 20.00 uur.

Vriendenkring Evenmens maakt je blij!

RIJSSEN - Evenmens, informele zorg voor elkaar, organiseert elke maand gezellige vriendenkringbijeenkomsten, die zijn bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan contacten en zelf moeite hebben om met anderen in gesprek te gaan. Dat kunnen mensen zijn met een lichamelijke of verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel (NAH), een stoornis in het autistisch spectrum (ASS) of een chronische ziekte. Leeftijd vanaf 18 jaar.

Wie weet ontmoet jij bij deze vriendenkringbijeenkomsten leuke mensen! Op vrijdag 24 november van 19.30 tot 21.30 uur is er een vriendenkringbijeenkomst bij De Kubiek in Rijssen, adres Veeneslagen 80.

Programma
We beginnen met koffie en thee, daarna krijgen we een creatieve workshop waar iedereen aan mee kan doen. De creatieve workshop staat in het teken van vriendschap en samenwerken. Er wordt een bijdrage van 5 euro per deelnemer gevraagd. Daarvoor krijg je ook 2 drankjes en een borrelhapje. Lijkt het je leuk om naar deze bijeenkomst te komen? Dan ben je van harte welkom! Een leuke gelegenheid om eens iemand te ontmoeten.

Aanmelden
Het is belangrijk dat je je aanmeldt. Dit kan bij Janny Broekhuis van Evenmens via telefoonnummer 0548-638830 of mail: jbroekhuis@evenmens.nl