Afbeelding
Foto:

Modeshow voor lange vrouwen in Hangerad

RIJSSEN - All about Eve op Hangerad 40 houdt op vrijdag 24 november en zaterdag 25 november modeshow.

Tijdens deze show wordt de nieuwe wintercollectie getoond. De modellen laten ook feestelijke outfits voor de Kerst en de jaarwisseling zien. De modeshows zijn om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur. Tijdens de twee showdagen zijn er kortingen bij aankoop voor iedere klant een presentje.

Lang
All about Eve is gespecialiseerd in kleding voor de lange vrouw vanaf 1.80 meter. Lange dames hoeven bij All about Eve nu eens een keer niet lang te zoeken naar een geschikte maakt. Overigens neemt de gemiddelde lengte van meiden en vrouwen in het algemeen ook toe.

Ontstaan
Bijna 25 jaar geleden besloot Janneke Braakhekke (links op de foto) van All about Eve deze winkel te beginnen. Janneke is zelf 1.90 meter en ondervond zelf hoe moeilijk het is om passende kleding te vinden. De eerste collecties werden door haarzelf gemaakt achter de naaimachine. De verkoop op beurzen van de Klub Lange Mensen liep meteen storm. Het ontstaan van All about Eve was een feit. "Onze verkoopmedewerksters zijn allemaal boven 1.90 meter. Zij weten wat het is om lang te zijn," aldus Janneke. "Dat schept een persoonlijke band waardoor veel van onze klanten regelmatig terugkeren".