Afbeelding
Foto:

Sfeervolle Kerstfair op Smidsbelt in Holten

De Smidsbelt in Holten wordt op zaterdag 9 december omgetoverd tot een sfeervolle kerstfair voor het hele gezin! Bij de vele standhouders is van alles te zien, beleven of te koop op het gebied van kerst.

Naast de Kerstfair zijn er ook verschillende optredens te zien en te horen in de Dorpskerk en op de Smidsbelt. Er staat een levende kerststal bij de kerk. Daarnaast zal het koor Campanella in het de kersthuis, kerstverhalen en kerstliedjes ten gehore gaan brengen voor kinderen.
Vanaf 13.30 uur is er om het uur een optreden. Vanaf 13.30. Men kan een ritje maken met de arrenslee en ook de Kerstman zal er zijn. Er is een 'Meet & Greet' met de Kerstman in het Kerstmanhuis en wie dat wil kan met hem op de foto. Voor de kleintjes is er een draaimolen en ook krijgen de kinderen de kans zelf broodjes te bakken. Op de Kerkstraat kunnen kinderen een rit maken met een pony en/of de dieren aaien.
Ook volwassenen komen aan hun trekken. Zij proeven de sfeer van nostaligie. Er zijn midwinterhoornblazers, een draaiorgel, maar ook 'Scrooge' zal een kijkje komen nemen op de Kerstfair.
Als afsluiting van de sfeervolle Kerstfair is er om 19.00 uur een lampionnenoptocht. Samen wandelt men naar het Sportpark Vletgoor (Blauw Wit `66), om daar te kijken naar een spetterende vuurwerkshow om 19.30 uur. De kinderen kunnen eventueel buiten een lampion tegen een kleine vergoeding kopen en ver sieren. Er is dus van alles te beleven tijdens de Kerstfair.