Afbeelding
Foto:

'Holten op de hak' in Oudejaarsconference

Deijk, Stam en Reijlink gaan dit jaar op voor hun vijfde oudejaarsconference in het Kulturhus. Ook dit keer worden de gebeurtenissen in Holten, Nederland en de wereld op ludieke en humoristische wijze besproken.
Met de Amerikaanse president Trump, de verkiezingen in Nederland, aanslagen, spanning in de sportwereld, de Holtense fietsmaand en de vreselijke kunst aan de Beukenlaan, vinden de heren 2017 nogal een 'onstuimig jaar'.

Maar met rake liedjes, olijke grappen, prachtige gedichten en dit keer zonder pauzedrankje weet het trio de Holtenaren te verrassen op een compleet avondje uit. Voor jong en oud!

Matinee

Extra dit jaar is de matinee voorstelling op zaterdagmiddag. 'Voor de mensen die eerder wel eens achter het net visten of bijvoorbeeld ouderen en jongeren die 's avonds iets anders te doen hebben', vertelt Laurens Jan Stam.

Voorstellingen op vrijdag 1 december, zaterdag 2 december (matinee en avond) en vrijdag 8 december. Meer informatie over de voorstelling en de kaartverkoop voor de Oudejaarsconference van Deijk, Stam en Reijlink is te vinden op
www.kulturhusholten.nl