Extra Kerst Koopavond Nijverdal

Op vrijdag 22 december is er een extra Kerst Koopavond in Nijverdal.

De winkels zijn dan geopend tot 21.00 uur. Uiteraard is er elke donderdag de reguliere koopavond tot 21.00 uur.

Koude neus
wandeling

Een mooi moment om met het hele gezin naar buiten te gaan. Kom mee met de gids van Staatsbosbeheer en geniet!

Kom mee met de gids van Staatsbosbeheer en laat je verrassen door al het moois dat de Sallandse Heuvelrug voor je in petto heeft. Dwalen over verlaten paden door het on-Nederlandse landschap van de Sallandse Heuvelrug met vergezichten over de glooiende heidevelden. Je komt van alles te weten over de cultuurhistorie, het ontstaan en de natuur op de Sallandse Heuvelrug. Leuk en stiekem ook een klein beetje leerzaam! De tocht wordt gehouden op 10 en 28 december (14.00 uur) december bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug aan de Grotestraat 281 in Nijverdal.

KISI-Kids houdt
Sterrennacht

KISI-Kids verzorgt op 9 december een musical voor het hele gezin in het ZINiN theater in Nijverdal. De aanvang is 15.30 uur.

Wie kent het kerstverhaal niet? Maria, Jozef, baby Jezus, en natuurlijk de os en de ezel. In deze musical wordt de belangrijkste sterrennacht in de geschiedenis op ontroerende wijze weer tot leven gebracht. 'KISI-Kids' werkt samen met kinder-/jeugdkoren uit Hellendoorn en Nijverdal. Een schitterende beleving voor het hele gezin! De entree bedraagt € 10,00, voor kids € 7,50.

Maak je eigen
kunstwerk

Kom op vrijdag 29 december (14.00 uur) knutselen met natuurlijke materialen bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug van Staatsbosbeheer.

Alle materialen staan klaar en onder begeleiding maak je je eigen kunstwerk. Op deze dag maken we een boswachter om op te eten. Iedereen maakt zijn eigen boswachter. Een heerlijk snoepmannetje voor de tuinvogels! Locatie Buitencentrum Sallandse Heuvelrug Grotestraat 281 in Nijverdal. Deelnemen kost € 5,00 per persoon.