Kerkkoor Rijssen geeft concert

RIJSSEN - Het Hervormd Kerkkoor Rijssen geeft op donderdag 14 december een Kerstconcert (koor- en samenzang) in de Schildkerk te Rijssen.

Medewerkenden aan deze avond zijn: - Hervormd Kerkkoor Rijssen onder leiding van Jorrit Woudt; - Kees Alers – dwarsfluit; - Johan Bredewout – piano; - Jan Willem Docter – orgel; - Ds. W.C. Zuijderduijn - opening en sluiting. Een programma wordt bij binnenkomst uitgereikt. Het Kerstconcert begint om 19.30 uur. De kerk is open om 19.00 uur. Voorverkoop toegangskaarten à 4 euro bij de Hema klantenservice (kelder). Voor aanvang van het concert zijn vanaf 19.00 uur bij de hoofdingang van de kerk ook kaarten verkrijgbaar (€ 5,00). Zie ook www.hervormdkerkkoor.nl

Winterconcert Follow-Up

DIJKERHOEK - Op zondag 10 december staat het Kulturhus aan de Maatmansweg 1 in Dijkerhoek volledig in het teken van muziek tijdens het concert van Follow-Up.

Follow-Up is een levendig vrouwenensemble uit Holten en omgeving onder de bezielende leiding van Hanneke Hermkens. Het koor bestaat uit 15 enthousiaste vrouwen die samen een passie delen: het bezig zijn met muziek en het plezier van het samen zingen. Dit delen zij graag met u! Zij zingen vierstemmig a capella in de muziekstijl Barbershop. Het concert begint om 15.00 uur. Kaarten kosten 7,50 per stuk (inclusief een kopje koffie of thee). SVP reserveren via followupkoor@gmail.com of (06) 26 36 13 50.