Afbeelding
Foto:

Stadshart Rijssen in
ban van december

Wie nu een bezoekje brengt aan het centrum van Rijssen proeft de warme sfeer van de feestmaand december en geniet van de sfeervolle aankleding van de straten en de winkels in het stadshart. En de komende weken wordt het nog gezelliger. De actieve winkeliers hebben een geweldig programma in elkaar gezet.

Naast de leuke acties in de winkels is er op 16 december een bijzondere Kerstkoopzaterdag in de stad. De winkels zullen op deze dag tot 21.00 uur geopend zijn. Er is een gezellige Wintermarkt (14.00-21.00 uur) op het Schild en in de Grotestraat.
Daar kunt u niet alleen inspiratie op doen en leuke producten kopen; ook de inwendige mens zal zeker niet vergeten worden. De zaterdagmarkt rondom het gemeentehuis zal op deze dag tot 17.00 uur duren.
De afsluiting van 2017 belooft eveneens spectaculair te worden. Met het evenement 'Rijssen in Wintersferen' op 28, 29 en 30 december is er veel te beleven voor jong en oud. Sneeuw of geen sneeuw, de sfeer zal er niet onder lijden.
Er zijn voor kinderen veel activiteiten. Een kidsworkshop met knutsels is zeker de moeite waard. En wat te denken van de Meet&Greet met Snowie en de IJsprinses. De kindershow 'de IJsprinses en het Sneeuwballenbal' wordt diverse keren opgevoerd. Wie liever een ritje maakt in de kristallen koets, komt zeker aan z'n trekken.
Ook is er een sfeervolle kinderboerderij. Verder zijn er winterballonnen, een speurtocht, steltenlopers en nog veel meer. Op donderdag 28 december is het tevens koopavond tot 21.00 uur.
Naast alle extra's zullen de winkels op dinsdagavond 5 december in verband met pakjesavond om 17.00 uur sluiten.
Wie een bezoek brengt aan het sfeervolle Rijssen kan altijd gratis parkeren, ook tijdens de evenementen. Voor meer informatie zie op internet www.winkeleninrijssen.nl of op facebook/winkeleninrijssen.

Afbeelding