Afbeelding
Foto:

Adventsconcert Jongerenkoor Judah

RIJSSEN - Het Jongerenkoor Judah onder leiding van Kees van den Boogaard geeft op zaterdag 9 december 2017 een Adventsconcert in de Schildkerk te Rijssen.

Het repertoire is divers, met onder andere: Eer zij God in onze dagen en psalm 86 van Marco den Toom, Eens was het nacht op aarde van Pieter Stolk en For unto us-finale van Randy Vader. Het jongerenkoor Judah is er trots op dat verschillende musici bereid zijn om mee te werken aan dit adventsconcert. De piano wordt bespeeld door Hugo van der Meij. Arjan Wouters zal het orgel bespelen.

Muzikanten
Zij verlenen regelmatig hun medewerking aan concerten van Judah. Daarnaast zorgen de volgende musici voor een muzikale omlijsting: Johanneke Wilbrink dwarsfluit, Chloƫ Elsenaar viool, Geert Pfeiffer, contrabas. Jacco van Delden zal deze avond korte meditatieve momenten verzorgen waardoor de muziek nog beter tot zijn recht zal komen.

Kom ook
Hebt u Jongerenkoor Judah nog nooit horen zingen? Dan is dit u kans om met Judah kennis te maken! Het adventsconcert begint om 19.30 uur en de entree voor deze avond is gratis. Wel is er een collecte voor de onkosten. We hopen u en jou graag te ontmoeten in de Schildkerk op 9 december!

Dick