Afbeelding
Foto:

Twente Zangers en Kiev Koor geven Kerst kleur in Rijssen

De Twente Zangers & het Kiev Koor bundelen hun muzikale kracht voor een Kerstconcert, dat op maandag 26 december (Tweede Kerstdag) om 18.00 uur plaats vindt in het Parkgebouw in Rijssen. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

U kunt genieten van een prachtig concert van Vocaal Ensemble De Twente Zangers en met het bekende Kiev Koor uit de Oekraïne. De Twente Zangers wonnen al meerdere kampioenschappen en brengen onder leiding van Mathijs Kraan een zeer divers repertoire ten gehore. Deze veertien muzikale mannen zijn dus niet de minsten en zeker het beluisteren waard. Zij worden aan de vleugel begeleid door Gezinus Veldman.

Het Kiev Koor is werkelijk een lust voor het oor en zal bij een ieder een waardevolle herinnering achterlaten. De professionele zangers, onder leiding van Mykola Hobdych zullen repertoire ten gehore uit de renaissance, barok, klassieke en moderne muziek.
Een indrukwekkende geschiedenis kleurt de rijke zangtradities van Oekraïne.

Door al deze invloeden is de muziek herkenbaar en tegelijkertijd ook uniek te noemen. Samen zullen De Twente Zangers en het Kiev Koor u een warm en onvergetelijk concert bezorgen in Rijssen.

Kaarten voor dit optreden kosten € 14,00 en zijn verkrijgbaar in het Parkgebouw. Voor meer informatie zie:
www.parkgebouw.nl