Afbeelding
Foto:

Reuzenrad blikvanger
op het Hoge Wal Plein

Nog nooit eerder vertoond in Rijssen. Op 28, 29 en 30 december kunt u op het Hoge Wal Plein een rit maken in het reuzenrad. Een actie van winkelcentrum De Hoge Wal, waarvoor gratis kaarten zijn te verdienen.

'Het actieve winkelcentrum De Hoge Wal probeert regelmatig en op originele wijze wat te doen voor haar klanten', zegt Johnny Jansen namens De Hoge Wal. 'Het is geen kunst om klanten te krijgen, maar om te behouden. Daarom is De Hoge Wal altijd actief met leuke acties. Dit jaar wilden we iets totaal nieuws en dat is het reuzenrad geworden.'
Vlak voor de jaarwisseling wordt het ongeveer 20 meter hoge reuzenrad 'Happy Wheels' van attractiebedrijf Blokker geplaatst op het Hoge Wal Plein. 'Het is een enorme klus geweest om dit te realiseren, ook financieel. Het winkelcentrum en enkele andere sponsors hebben dit mogelijk gemaakt', aldus Jansen.
Het reuzenrad is een extraatje voor alle klanten van de winkeliers, die gevestigd zijn in het winkelcentrum De Hoge Wal. Want zij kunnen vanaf nu stempels verzamelen voor een gratis rit in het twintig meter hoge rad. Voorwaarde is dat u bij vier winkels in het centrum voor tenminste € 2,50 besteedt. Bij de eerste winkel ontvangt u de stempelkaart, daarna haalt u nog drie extra stempels bij de andere winkeliers. De volle stempelkaart kan bij CIGO Spithoff worden omgeruild voor een vrijkaart. Wie zijn naam of adres invult op de stempelkaart en deze inlevert, maakt tevens kans op een aantal mooie prijzen, waarvoor de trekking eind december wordt gehouden.
Het reuzenrad staat op 28, 29 en 30 december op het Hoge Wal Plein. Op 28 en 29 december is het reuzenrad geopend van 10.00 tot 22.00 uur, op 30 december van 10.00 tot 18.00 uur. Het is overigens ook mogelijk om een kaart te kopen bij het reuzenrad. Het reuzenrad is mogelijk gemaakt door de volgende winkeliers: Norah, Jasmijn Lingerie, Bakker Bart, Keurslager Bekendam, Scapino, Dirk van de Broek Supermarkt, Trekpleister, Zeeman, Cigo Spithoff, Bakker Leo, G&W Plantijn en Brasserie De Passage.
Ook enkele externe sponsors deden een duit in het zakje. Dat zijn DWF Mediamakers (Hart van Rijssen), Automobielbedrijf Beltman, Univé, Rabobank, Bestisol, Hema en vele anderen.