Afbeelding
Foto:

Leger des Heils Nijverdal:
Kerstfeest voor iedereen

Het Leger des Heils, buitenpost Nijverdal, houdt op woensdag 20 december weer het jaarlijkse Gasten- en Vriendenkerstfeest. Dit evenement vindt plaats in gebouw 'het Centrum' aan de Constantijnstraat 7 in Nijverdal. De aanvang is 14.30 uur en het feest duur tot circa 18.00 uur. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Er wordt een gevarieerd programma gebracht met veel zang en muziek. Het kinderkoor 'Mozaiek' uit Holten komt zingen. Ook wordt er een kerstverhaal verteld en de bezoekers worden getrakteerd op koffie/thee en gebak. De middag wordt afgesloten met een broodmaaltijd!
Hoe komt u aan de gratis kaarten? U kunt deze afhalen op donderdag 14 december in het Korpsgebouw aan de Grotestraat 47 in Nijverdal tussen 10.00 en 12.00 uur en 's avonds tussen 18.30 uur en 20.00 uur.
U kunt de kaarten ook per mail aanvragen korps.nijverdal@legerdesheils.nl onder vermelding van uw naam. Uw kaarten liggen dan 20 december klaar bij de ingang van gebouw 'het Centrum'. Telefonisch aanvragen van kaarten kan bij de familie Bildt (0548 – 54 77 71, graag na 18.00 uur bellen).
In verband met de voorbereidingen van de catering is het tot uiterlijk 17 december mogelijk om kaarten te bestellen!

Afbeelding