Afbeelding
Foto:

IJsbaan zoekt vrijwilligers

Het is voor de organisatie een hele klus om de IJsbaan in Nijverdal een maand lang draaiend te houden. Daarom is de organisatie op zoek naar helpende handen.

De organisatie doet hierbij dan ook een oproep aan iedereen die het leuk lijkt als vrijwilliger zijn steentje bij te dragen. Zowel voor de jongere als de oudere vrijwilliger hebben we functies, dus iedereen is van harte welkom. Mocht je een steentje willen bijdragen en heb je in de maand december wel wat uurtjes vrij, meld je dan aan via: info@opnaarnijveral.nl - o.v.v. Vrijwilliger Schaatsbaan. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de schaatsbaan? Zie dan op Facebook: www.facebook.com/schaatsbaannijverdal.

Levendige
Kerstwandeling

Loop op kerstavond mee tijdens de levendige kerstwandeling in Nijverdal.

Meer dan 1.600 waxinelichtjes zullen je de weg wijzen langs zingende engelen, dieren en een echte kerstkribbe met baby Jezus. We eindigen samen op het Maximaplein waar warme chocolademelk wordt geschonken. Er wordt gestart bij Lunchroom De Harlekijn aan de Grotestraat Noord, aanvang 17.30 uur. De kerstwandeling is voor jong en oud en wordt georganiseerd door de Beth-Shalom kerk. Inschrijven is niet nodig.

Sinterklaasfeest
voor kleintjes

Heb je zin in een mooi en stoer pietenfeestje? Kom dan naar het ZINiN Theater op zaterdag 2 december 2017.

Aan alle kinderen in de gemeente Hellendoorn! Jullie houden ons altijd goed in de gaten, maar misschien kunnen wij jullie nog tot een gave musical ompraten! Sinterklaas verklapt natuurlijk niet wat er gaat gebeuren, want eerst moeten zijn pieten het nog goedkeuren! Een klein tipje van de sluier wil hij je wel geven, Sinterklaas en zijn pieten gaan ook dit jaar een groot avontuur beleven! Prijs: € 6,50. Tijden: 13.30 uur en 16.00 uur.