Afbeelding
Foto:

De juiste zorgverzekering kiezen is niet zo spannend

De laatste maand van het jaar is aangebroken, dus heel Nederland is weer druk met cadeautjes, chocoladeletters en wellicht al met het kerstdiner?

En dan komt daar ook nog de zorgverzekering bij. Switchen of niet? Zijn we goed verzekerd? Ook voor de beugel en de fysiotherapie? Van vergelijkingssites tot en met de goedbedoelde mening van een collega, ieder jaar opnieuw is ook de zorgverzekering voor even het gesprek van de dag.

Volgens Marjan Pasop (vestigingsmanager Univé Rijssen) speelt vooral de vraag hoe men tot de juiste keuze kan komen. Voor haar is de decembermaand de periode waarin ze de meeste klanten in de Univé-winkel ontvangt voor het geven van advies. 'Gelukkig blijven wij bij Univé investeren in direct contact met onze klanten, door middel van verzekeringswinkels in de regio waar mensen nog naar binnen kunnen lopen voor advies. Natuurlijk kan iedereen tegenwoordig 24 uur per dag via de website een verzekering afsluiten of een poliswijziging regelen. Maar veel mensen hebben voor belangrijke zaken - zoals hun gezondheid - de behoefte aan persoonlijk advies. Gewoon even samen beoordelen wat de beste keuze is.'

Daardoor is de keuze voor de juiste zorgverzekering dan helemaal niet zo spannend meer. 'Door het stellen van een paar eenvoudige vragen, kunnen klanten bij ons snel en eenvoudig de beste optie kiezen. En zo hoort het ook, een ritje in het reuzenrad lijkt mij spannender! Daarom nodigen wij iedereen uit voor een adviesgesprek, met als toetje een spannend ritje in het reuzenrad', aldus Marjan.