Legends of Rock

RIJSSEN - Op vrijdag 8 december komt de internationale Legends of Rock Tribute Tour naar Podium Lucky in Rijssen voor een spetterende Rock Night met Volbeat by Guitar Rebels (DK), Motörhead by Motörblast (DE), Black Sabbath by Bloody Sabbath (NL) en Foo Fighters by In Your Honor (BE).

Alle hits zoals Sad Man's Tongue, Ace Of Spades, Paranoid en Learn To Fly en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects. Podium Lucky, Morsweg 8e, in Rijssen opent op 8 december om 19.00 uur haar deuren, het programma start om 19.30 uur. Tickets kosten 15 euro in de voorverkoop via www.lucky.nl en www.ab-bookings.nl. Aan de kassa kosten ze 20 euro.

Tour
De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Volbeat by Guitar Rebels (DK), Motörhead by Motörblast (DE), Black Sabbath by Bloody Sabbath (NL) en Foo Fighters by In Your Honor (BE) is dit voor de liefhebbers een Hardrock/Metal-ervaring van het hoogste niveau.

Guitar Rebels (DK)
AS CLOSE AS IT GETS! Door in 2016 de Virgin tour te hebben afgerond werden ze door grote festivals en grote motor events geboekt in Denemarken. In 2017 is de band terug op tour en halen het maximale aantal optredens binnen op hun nieuwe 'GUNS AND GANGSTERS TOUR'. De vier bandleden van Guitar Rebels hebben alles uit de kast gehaald om zo dicht mogelijk bij hun grote idolen te komen, zonder hun persoonlijke inbreng te verliezen.