Tom Parker Kerst tour komt naar Rijssen

RIJSSEN - Wie 'Tom Parker' en 'the New London Chorale' hoort, denkt aan projecten als 'The Young Messiah', 'The Young Amadeus' en 'The Young Verdi'.

Met name 'The Young Messiah' werd geliefd: een unieke bewerking van Handel's 'Messiah' door een samensmelting van klassiek en pop die kenmerkend werd voor Tom Parker. The Choir Company heeft als koor inmiddels al jarenlang bewezen, iets speciaals te maken van deze werken tijdens concerten. In december start ze een gloednieuwe tour die uitsluitend theaters aandoet. De Tom Parker Kerst Theater Tour laat mensen zes avonden genieten van het beste uit Tom Parkers repertoire en meer. Op 16 december komt de tour naar Rijssen voor een optreden in de theaterzaal van het Parkgebouw.

Volgende stap
De Tom Parker Kerst Theater Tour is een gewilde volgende stap voor The Choir Company na haar eerdere tours met het materiaal van de Britse componist. Het koor, onder leiding van Maarten Wassink, besloot een paar jaar geleden om 'The Young Messiah' uit te voeren in de aanloop naar het kerstfeest en de reacties logen er niet om. Het grote enthousiasme en uitverkochte zalen maakten duidelijk dat het publiek deze versie van Tom Parker's werk zeer waarderen. Kaarten voor de Tom Parker Kerst Theater Tour van The Choir Company & band kosten vanaf 22,50 euro en zijn verkrijgbaar via de website www.events4christ.nl (tel. 0297-237172).