Bad Moms 2 zorgt voor hilarische kerst

NIJVERDAL - Drie overwerkte en oververmoeide moeders die een perfecte kerst moeten zien te organiseren. Dat leidt natuurlijk tot problemen en rare verwikkelingen. Hun kinderen vreten al hun energie en daarbij gedragen hun mannen zich ook nog eens als kleuters, die nergens rekening mee houden. Alsof dat nog niet genoeg is, komen hun eigen moeders onaangekondigd op visite en voorzien hun dochters van allerlei ongewenst advies.

Dan is de maat vol en gaan de dames helemaal los. Bad Moms 2 is vanaf 3 decemer te zien bij ZINema in Nijverdal. De verwachtingen zijn hoog: iedereen vindt dat de moeders een perfecte kerst moeten organiseren. Van versiering tot aan het kerstdiner: de eisen liggen torenhoog. Maar als de moeders een bezoekje aan de 'shoppingmal' brengen, barst de bom. Ze hebben geen zin meer om aan alle verwachtingen te voldoen en veranderen in 'Bad Moms'. Ze laten zich helemaal vollopen en de remmen gaan helemaal los. Het wordt een ordinair uitje waarbij ze een kerstboom gappen en mee naar huis nemen. Santa wordt getrakteerd op een onvervalste erotische lap-dance, ze vernielen kerstversieringen en stelen eten van klanten in een supermarkt. Of de dames nog tot inkeer komen? Kom naar ZINema en beleef het zelf tijdens Bad Moms 2.

Kaarten
Kaarten voor deze film zijn af te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de VVV / Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.