Afbeelding
Foto:

Shoeby Rijssen open na korte verbouwing

RIJSSEN - Shoeby is weer open na een korte verbouwing. Vorige week was de winkel even kort gesloten voor een mooie renovatie. De winkel kreeg een fris nieuw uiterlijk, passend bij Shoeby's nieuwe concept.

Afgelopen vrijdag en zaterdag werd een druk bezochte openingsactie gehouden met een waar modespektakel. Dit leverde zeer veel leuke reacties op van de trouwe klanten. Shoeby is al ruim tien jaar gevestigd aan de Bouwstraat 52, waardoor menig mode-liefhebber dus goed bekend is met de uitstekende service.

Nieuw concept
De nieuwe winkelinrichting is gebaseerd op Shoeby's huidige concept. De winkelbelevenis is hierbij anders dan voorheen. Meer huiselijker, minder formeel. Zo kreeg de toonbank een plaats midden in de winkel en ook de paskamers kregen een make-over met ruimere opzet en leren gordijnen. Zo wordt ook een simpele pas-sessie een echt genot bij Shoeby. De nieuwe kleurstelling en mooie lange wanden met mode zorgen voor een mooie belevenis in de winkel.

Grote collectie
In de winkel is iedereen welkom; Shoeby biedt mode voor jong tot oud. In de winkel treft u momenteel al weer een mooie kerstcollectie kleding aan, voor iedere gelegenheid gedurende de feestdagen. Er ontstond ook ruimte voor toevoegingen zoals de Fred van Leer collectie, met de klassieke 'little black dress' maar ook in de party dress of 'glam jurk' ("glitter is the new black" aldus de beschrijving) komt u goed voor de dag.

Ook voor man
Shoeby heeft weliswaar een aantrekkelijke damesafdeling, maar zoals gezegd is iedereen welkom. Ook voor de meiden, jongens en heren is er een uitgebreide afdeling met de nieuwste mode. In het herenassortiment treffen we stijlvolle toppers van diverse merken.

Inspiratie
De winkel is meer dan alleen een plek waar je kleding koopt; het is ook een plek om inspiratie op te doen. Zo kunt u ook een passend advies krijgen voor uw nieuwe look, of gewoon inspiratie opdoen aan de hand van het uitgebreide assortiment.

Kom langs
Shoeby ontvangt u graag in de vernieuwde winkel aan de Bouwstraat 52 in Rijssen.