Afbeelding
Foto:

Goed sanitair voor een goede prijs

RIJSSEN - Op zoek naar sanitair voor een scherpe prijs? Een bezoek aan Sanipower in Rijssen kan zeker zinvol zijn. Zij leveren een mooie en kwalitatief hoogstaande collectie tegels en sanitair tegen zeer scherpe prijzen.

Sanipower heeft drie vestigingen in Nederland, waaronder één aan de Molendijk-Noord in Rijssen. Hier vindt u nagenoeg alles wat u voor uw badkamer nodig hebt. Baden, douches, toiletten en tegels tot verwarming en diverse accessoires aan toe. Sanipower is leverancier en groothandel. Van kraan tot ligbad, Sanipower heeft het. Koopt u hier in voor een complete badkamer of koopt u enkel een toilet of accessoires, De mensen van Sanipower kunnen u altijd wel advies kunnen geven.

Scherpste prijs
Is goede kwaliteit maar niet teveel betalen belangrijk? Sanipower koopt alle producten in grote hoeveelheden rechtstreeks in bij haar fabrikanten. Zodoende kunnen zij diverse tussenhandelaren uitschakelen en het voordeel aan de klant geven. Grote kans van slagen? Smaken verschillen. Kijk je echter naar de meest gevraagde kleuren voor een badkamer, dan blijven de antraciettinten het meest populair. Bij Sanipower verkopen ze de meest gangbare en gevraagde artikelen. Ze hebben voor ieder wat wils. Voor de consument die een praktische badkamer zoekt voor het gezin tot tweeverdieners die voor meer luxe en comfort gaan. Dat maakt de kans van slagen alleen maar groter. Dat betekent ook dat ze bij de groothandel meegaan met trends. Een mooi voorbeeld zijn de toiletten zonder spoelrand of laminaatstroken in tegeluitvoering.

Kopen of online bestellen
Bij Sanipower bepaalt u: fysiek kopen in de winkel of online bestellen op www.sanipower.nl. De service is hetzelfde. De medewerkers zijn zeer behulpzaam en mocht er wat zijn, dan pakken ze het direct op zoals het hoort. Heeft u vragen loopt u dan even binnen en heeft u direct contact met één van de mensen. Dat geldt ook als u ze belt. Een pré ten opzichte van online bestellen bij een (onbekende) webshop.

Openingstijden
Op de website www.sanipower.nl kunt u zich oriënteren en eventueel bestellen. Brengt u liever een bezoek aan de showroom aan de Molendijk-Noord? Dan kan dat van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur, en op zaterdag in de even weken bent u van harte welkom tussen 9.00 en 12.00 uur.