Afbeelding
Foto:

StrongmanRun zoekt sterkste en snelste van Overijssel

HELLENDOORN - Op zaterdag 2 en zondag 3 september staat Hellendoorn weer in het teken van de StrongmanRun.

Twee dagen lang wordt er gestreden op diverse fronten, mat zaterdag de StrongSisterRun, een obstacle run speciaal voor de dames, compleet met een gezellig festival. Kijk ook op: www.strongsisterrun.nl. Op zondag wordt dan gestreden om door de heren bij de Fisherman's Friend StrongmanRun. De StrongmanRun zoekt het sterkste en snelste team van Overijssel. Het wordt voor de deelnemers een bijzonder mooie uitdaging. Lekker waden door de modderbakken en samen op weg naar de titel van sterkste en snelste sportteam van Overijssel!

Strijd op de Strong-12
"Een obstaclerun is echt iets om samen te doen. Bovendien heb je als sportteam een uitdagend doel direct na de vakantie, waardoor je fit aan het nieuwe seizoen kunt beginnen" meent de organisatie. "De Strong-12 is qua afstand goed te doen als je bijvoorbeeld spelsporter bent. Teams kunnen meedoen door zich in te schrijven met minimaal 8 personen."

1.000 euro winnen voor de club!
De tijden van de snelste 5 runners van het team worden bij elkaar opgeteld. Het team dat op deze manier de snelste totaaltijd heeft, wint 1.000 euro voor zijn vereniging. Daarnaast wordt er nog een prijs van 500 euro verloot onder alle finishende teams. Meer informatie over de actie en aanmelding is te vinden op www.strongmanrun.nl.