IJsactie bij Otten & Flim

RIJSSEN - Het is fijn als kinderen later verstandig met geld omgaan. Goed sparen, maar ook verstandig uitgeven. Dat kan met JongWijs van RegioBank: een pakket met een spaar- en betaalrekening voor het kind zélf.

Bij Otten & Flim -Zelfstandig Adviseur van RegioBank- laten ze graag zien wat JongWijs is. En er is een leuke, zomerse actie aan gekoppeld. Wanneer ouders een JongWijs rekeningen voor hun kind openen, krijg je bij Otten & Flim na de eerste storting van 50 euro een ijsknipkaart van IJssalon Van Otten ter waarde van 11 euro cadeau!

JongWijs
JongWijs begint met een spaarrekening. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij. Met toestemming van de ouder ook een Jeugdpas mét weeklimiet en Internet Bankieren met Mobiel Bankieren. "Dit kan, maar hoeft dus niet. Ouders vragen dit bij ons aan wanneer het kind hier aan toe is. Uiteraard adviseren we daar ook graag in", vertelt Dick Heijkamp van Otten & Flim RegioBank. Otten & Flim RegioBank is gevestigd aan Hogepad 81 in Rijssen. Een afspraak maken is niet nodig.

Wooncoach geeft advies

RIJSSEN - Wist u dat de gemeente sinds kort ook een apart spreekuur voor de wooncoach heeft?

Gerrit Nijland is op dinsdagochtend, van 9.00 tot 11.00 uur, en de donderdagavond, van 18.30 tot 20.00 uur, is de wooncoach aanwezig in het gemeentehuis in Rijssen, vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur in het kulturhus in Holten.