Afbeelding
Foto:

Twente promoot zich met nieuw magazine

TWENTE - Hoe promoten we Twente als regio? Er zijn veel sterke punten die immers te noemen zijn, van de toeristische aantrekkelijkheid tot de sterk groeiende high-tech sector. Om Twente nog beter te promoten verschijnt momenteel ook het nieuwe Typisch Twente magazine.

Deze week viel het tijdschrift al op de mat bij de vele betrokken organisaties en de Tourist Info punten. Het tijdschrift kreeg een eigenwijze en eigentijdse uitstraling, passend binnen de nieuwe 'huisstijl' van Twente als geheel. Het tijdschrift moet de lezers inspireren en meenemen naar de mooiste plekjes van Twente.

Typisch Twente
De eerste uitgave van Typisch Twente bestaat uit verschillende rubrieken. Typisch Twente, stad en land, natuur, cultuur, culinair, overnachten, reportages, recreatie en sport komen aan bod. Ook staan er diverse interviews, columns en lijstjes met nieuws en weetjes in. De tweede editie verschijnt in maart.

Verkrijgbaar
Het magazine is vanaf deze week gratis verkrijgbaar bij alle Tourist Info's in Twente. Op de website www.visittwente.nl is de digitale versie te vinden. Twente Marketing, onderdeel van MarketingOost, is verantwoordelijk voor het vermarkten van toeristisch Twente. We doen dit in nadrukkelijke samenwerking met (toeristisch/recreatief) bedrijfsleven, VVV's/TTI's, ondernemersverenigingen, evenementenorganisatoren, cultuur-en natuurpartijen, gemeenten en Provincie Overijssel. Met onze activiteiten vergroten we de bekendheid van Twente, wat moet leiden tot meer bezoekers, die langer blijven en meer besteden. Kijk ook op www.visittwente.nl