Kerstconcert Schildkerk

RIJSSEN - Op 14 december kunt u aanwezig zijn bij het kerstconcert in de Schildkerk te Rijssen. Het belooft een mooie avond te worden met een koor en samenzang.

De kerk zal z'n deuren die avond om 19.00 uur openen en het concert begint om 19.30 uur. De avond wordt gevuld met het muzikale talent van het hervormd kerkkoor Rijssen onder leiding van Jorrit Woudt, Kees Alers op de dwarsfluit, Johan Bredewout op de piano en Jan Willem Docter op het orgel. Wie hier bij wil zijn kan in de voorverkoop kaarten aanschaffen bij de klantenservice van Hema Rijssen voor 4,- euro. Aan de deur zijn kaarten te verkrijgen voor 5,- euro per stuk.

Stephanie Struijk

RIJSSEN - Singer/songwriter Stephanie Struijk, ook wel bekend als Stevie-Ann, laat haar werk horen in het Parkgebouw te Rijssen op vrijdag 15 december. Tijdens de voorstelling 'Nieuwe maan' vertelt ze over haar roadtrip door Amerika.

Samen met Daniƫl Lohues componeerde ze de muziek die op haar nieuwe album te horen is. De inspiratie hiervoor stamde uit de reis van Los Angeles naar Minneapolis. Het resultaat is een album vol Nederlandstalige songs over een nieuw begin, geluksmomenten en verlangen naar huis. De voorstelling is een combinatie van dit nieuwe werk afgewisseld met anekdotes over de reis die ze maakte. Aanvang van de voorstelling is om 20.00 uur. Kaarten kunnen worden gekocht aan de kassa of online via www.parkgebouw.nl.