Afbeelding
Foto:

De lekkerste oliebollen bij DAC Het Punt

RIJSSEN – De lekkerste oliebollen worden iedere vrijdag van 11.00 tot 15.30 uur verkocht bij DAC Het Punt aan de H. J. van Opstallstraat 4.

Volgens Julian Troost (uiterst links op de foto), Stephanie Altena (tweede van links), Marjolein Smit (tweede van rechts) en Erik ter Keurst (uiterst rechts) zijn het hele lekkere oliebollen. "Maar wat we er precies in doen, verklappen we niet," aldus Julian, die samen met Stephanie en Erik bezoekers zijn van het dagactiviteitencentrum. Volgens de begeleiders Marjolein Smit en Herma Reimink is er nóg iets dat de oliebollen van Het Punt zo lekker maakt. "Ze worden door onze bezoekers met veel liefde gebakken en dat proef je natuurlijk terug in onze oliebollen."

Naast het bakken van oliebollen, is er bij DAC Het Punt een complete bakkerij waarin enthousiast gewerkt wordt door de bezoekers. Er worden puddingbroodjes gemaakt, maar ook hawaiburgers, appeltaart, Rijssense speculaashartjes, heertjes en cupcakes.

Alle vrijdagmiddagen in de maand december zijn bestellingen af te halen en oliebollen te koop. "Dus op 8, 15 en 22 december kunnen de mensen bij ons terecht. Op 29 december is Het Punt gesloten, maar staan we op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 december op het voorterrein bij de Welkoop aan de Holterstraatweg." Wie zeker wil zijn van zijn bestelling doet er goed om de bestelling tevoren op te geven. Dat kan op telefoonnummer 06 55 30 55 74 en per e-mail: vzhetpunt@baalderborggroep.nl Wie meer wil weten kan dat te weten komen op de facebookpagina van DAC Het Punt.