Afbeelding
Foto:

Diamanten echtpaar Kruidhof – Kruimelaar

HOLTEN - Op woensdag 6 december vierde het echtpaar Kruithof – Kruimelaar hun diamanten huwelijksfeest, samen met hun drie kinderen, vier kleinkinderen en twee achterkleinkinderen.

Op onderdag 7 december ontving het jubilerende echtpaar burgemeester Arco Hofland bij hun thuisadres Diessenplasstrat 27 in Holten om namens het gemeentebestuur van Rijssen-Holten de felicitaties over te brengen. De heer en mevrouw Kruidhof – Kruimelaar woonden oorspronkelijk aan de Binnenstraat 6 in Holten, op de plaats waar nu het Kulterhus staat. De Binnenstraat was een soort tussenstraatje tussen de Kerkstraat en de Smidsbelt.

Verhuizing
Vanuit deze straat verhuisde het echtpaar naar de Hoffestraat en sinds enkele jaren woont het echtpaar op de Diesserplasstraat. De heer Kruidhof was oorspronkelijk metselaar van beroep en in latere jaren werkte hij bij de Wavin, eerst in Holten en later in Goor. Mevrouw Kruidhof droeg de zorg voor haar huishouding en voor haar gezin.

Vrijwilligers
Het echtpaar heeft veel vrijwilligerswerk verricht in hun leven voor de lokale samenleving, onder andere voor het project tafeltje dekje en in het kerkenwerk. Iets om trots op te zijn en een voorbeeld voor anderen.

Dick Tukkers