Afbeelding
Foto:

Kaartverkoop 'Brommers kiek'n bie Lucky' gestart

RIJSSEN – 'Brommers kiek'n bie Lucky', noemen de gebroeders Wim en Bertus van de Merwe het. Na het succes van vorige jaren organiseren zij vrijdag 23 maart 2018 aanstaande in de Rijssense discotheek 'Lucky' voor de dertiende keer 'Brommers Kieken'.

'We hebben voor die avond weer een grote naam weten te strikken', vertellen de gebroeders. Met trots kunnen ze melden dat, op vele verzoek, uit Engeland Dave Berry met zijn band op het podium van Lucky zal staan. Verder zal ook Beatline nog optreden. 'Liefhebbers van de jaren '60 en '70 komen dus opnieuw volledig aan hun trekken.' A tribute to the sixties! Dave Berry and the Cruisers brengen je dan ook helemaal terug naar de jaren '60 met hun muziek. De zaal zal die avond geopend zijn vanaf 20.00 uur. Aanvang van wat een spetterende avond belooft te worden is om 20.45 uur. Na afloop volgt er nog een afterparty.

Kaarten
Kaarten zijn nu te koop. Meer informatie is te vinden op www.lucky.nl. Tickets zijn te koop via de website, bij de Bruna in Nijverdal, VVV Nijverdal of bij de Primera winkels. De vorige editie Brommers Kieken was uitverkocht, dus de broers adviseren mensen om tijdig kaarten te kopen! Vroege beslissers profiteren tot en met 31 december van de zogenaamde earlybird korting. Daarmee kost een kaartje voor deze fantastische avond slechts 12,50 euro. Na deze datum kost een ticket 17,50 euro in de voorverkoop of 20,- euro bij verkoop aan de deur. Voorkom teleurstelling en wees er snel bij met het bemachtigen van een ticket voor deze veelbelovende avond genieten van echte jaren '60 muziek!