Afbeelding
Foto:

Decembertoernooi Badminton Holten

HOLTEN - Op zaterdag 16 december is het weer zover, dan wordt in sporthal 't Mossink het jaarlijkse open badmintontoernooi van BC Holten gehouden. Dit jaar voor de 26e keer in successie.

Aan dit toernooi wordt deelgenomen door veel badmintonspelers uit de gehele regio. De inschrijving is inmiddels gesloten en de belangstelling is zoals elk jaar weer groot. Er worden niet alleen enkelwedstrijden voor vrouwen en mannen gespeeld maar ook mannen en vrouwen dubbels en gemengd dubbels. Kortom, alle speelvarianten passeren de revue en ook spelers van hoog niveau doen mee.

Ladder
Een van de bijzonderheden van dit toernooi is dat gespeeld wordt volgens het zogenaamde Zwitsers laddersysteem. Dat houdt in dat er na het ochtendprogramma verder wordt gespeeld tegen tegenstanders van gelijke sterkte. Dus ook in het middagprogramma zijn er spannende partijen. Het toernooi is niet alleen voor spelers aantrekkelijk maar ook voor toeschouwers. Traditiegetrouw wordt de tribune bezet door supporters van spelers maar ook door ander publiek. Dus: als je kennis wilt maken met badminton en leuke en spannende badmintonpartijen wilt zien dan ben de je de hele dag welkom in sporthal 't Mossink in Holten. Voor meer informatie zie www.bcholten.nl