Afbeelding
Foto:

Knallende posteractie met Rosman Vuurwerk

RIJSSEN - Rosman Vuurwerk heeft dit jaar knallende posteractie die u een mooi vuurwerkpakket op kan leveren. Wie onderstaande poster zichtbaar voor het raam hangt en er een foto van plaatst door in te checken op de locatie van rosman vuurwerk op facebook - ontvangt in de winkel een pijlenpakket "rocketbox 1" ter waarde van 19,95 euro. Op = Op.

Van 18 tot en met 28 december zullen zij ook rondrijden om de posters te bekijken. Eén gelukkige winnaar zal dan uitgeloot worden en ontvangt een "bijna niet te tillen" compoundbox.

Compoundbox
De afgelopen tien jaar is er veel innovatie geweest bij de vuurwerk-fabrikanten. Vuurwerk werd hierdoor steeds spectaculairder en indrukwekkender. Zo verkoopt Rosman Vuurwerk tegenwoordig ook cakeboxen die een gehele vuurwerkshow leveren. De laatste jaren is er steeds meer vraag naar dit soort siervuurwerk. Deze compoundboxen mogen vanaf dit jaar ook al vooraf doorgelont zijn, waardoor ze met één keer afsteken een gehele vuurwerkshow kunnen geven. Bijzonder spectaculair!

Breed assortiment
Rosman Vuurwerk levert een extreem breed assortiment van knal- en siervuurwerk voor het hele gezin. Ook een stukje veiligheid ontbreekt natuurlijk niet. Zo kunt u hier ook terecht voor aanschaf van aansteeklonten, aansteekfakkels, vuurwerkbrillen voor de jeugd en volwassenen of een complete veiligheidskit voor slechts 2,95 euro. Zo komt iedereen veilig de jaarwisseling door.

Bestel online
Op de website, www.rosmanvuurwerk.nl, kunt u al vast bekijken wat er zoal in het assortiment zit. Daarnaast zijn hier van veel soorten vuurwerk ook filmpjes te bekijken zodat u precies weet wat u mag verwachten. Online bestellen is ook mogelijk. U kunt veilig en makkelijk betalen met iDeal en kunt uw pakket op de door u gekozen tijd afhalen.

Voorverkoop en verkoop
De showroom is open:

Woensdag 20 december van 15.00 - 18.00 uur.
Donderdag 21 december: 15.00 - 21.00 uur.
vrijdag 22 december: 15.00 - 18.00 uur.
Zaterdag 23 december: 09.00 - 17.00 uur.
Woensdag 27 december: 09.00 - 18.00 uur.

De verkoopdagen zijn als volgt:
Donderdag 28 december: 08.00 - 21.00 uur.
Vrijdag 29 december: 08.00 - 21.00 uur.
Zaterdag 30 december: 08.00 - 18.00 uur.

Landelijk word er zondag 31 december geen vuurwerk verkocht, dus wees er op tijd bij!

Kom langs
Kom langs bij de showroom aan de Haarstraat 117 in Rijssen of kijk op: www.rosmanvuurwerk.nl