Levende kerststal bij Dondertman

HOLTEN - Voorafgaand aan het programma op Tweede Kerstdag houdt Kinderboerderij Dondertman aan de Meester Bosweg 5 in Holten zaterdag 23 december een levende kerststal.

De kerstactiviteiten beginnen die dag om 15.30 en duren tot 19.30 uur. Behalve de kerststal is er live muziek, de vertrouwde lichtjesroute met onderweg een koortje, de kerstvertelling en midwinterhoorns. Op het terras geniet men van live muziek en worden diverse winterse versnaperingen aangeboden. Kinderen kunnen kaarsen maken, broodjes bakken of meedoen met een workshop midwinterhoorn blazen. Tweede kerstdag is Dondertman open van 10.00 tot 17.00 uur. Die dag maken ook Elsa en Olav uit Frozen hun opwachting op het terrein vanaf 14.00 uur. Meer info op www.kb-dondertman.nl.

Parkeernormen ter inzage

RIJSSEN - De gemeente Rijssen-Holten heeft de conceptnota Parkeernormen 20189 ter inzage gelegd. De inwoners hebben tot en met 9 januari de tijd om deze nota in te zien en een reactie te geven.

In deze nota wordt geregeld hoe de gemeente omgaat met het aantal parkeerplaatsen bij nieuwe ontwikkelingen. Tijdens de terinzagelegging kunt u als belanghebbende uw zienswijze kenbaar maken. De zienswijzen worden verzameld en meegenomen in de uiteindelijke besluitvorming. De conceptnota is te vinden via www.rijssen-holten.nl/parkeernormen.