null
null Foto:

Grote stuntverkoop bij Boekenhuis Rijssen

RIJSSEN - In de maand december houdt Boekenhuis Rijssen een grote stuntverkoop. De voorraad uit het magazijn wordt met aantrekkelijke kortingen aangeboden om zo weer ruimte te creëren voor nieuwe activiteiten.

Uiteraard betreft het alleen boeken, waarvan de prijs officieel is opgeheven. Naast theologie, romans en overige uitgaven hebben we aantrekkelijke kortingen op klassieke cd's, kerstcd's, dvd's, modelbouwpakketten van Revell, puzzels en spellen. Bij aankoop van Bunzlau servies ontvangt de klant bij aankoop van € 25,00 een pak servetten met Bunzlau design cadeau. De hele maand december wordt de hoek met afgeprijsde artikelen aangevuld, zodat voor ieder wat wils is. In deze koude winterdagen willen wij ook nog attenderen op onze producten van het merk Propolia.

Van dit Franse merk hebben wij tal van producten op voorraad op het gebied van lichaamsverzorging, cosmetica en voedingssupplementen. In de producten is het bestanddeel propolis verwerkt dat een verrassende uitwerking heeft op ontstekingen en infecties en daarnaast het immuunsysteem stimuleert, wondgenezing bevordert en een pijnstillende werking heeft. In deze weken kan eenieder bij Boekenhuis Rijssen terecht voor een leuk cadeau tegen een aantrekkelijke prijs. Naast al deze uitgaven is er opnieuw een ruime keuze aan nieuwe uitgaven op het gebied van theologie, romans en overige uitgaven.