Levendige kerstwandeling Beth-Shalom in Nijverdal

NIJVERDAL - Wegens succes herhaald! De Beth-Shalom kerk in Nijverdal organiseert ook dit jaar weer een levendige kerstwandeling op kerstavond, 24 december. Deze wordt gehouden van 17.30 tot 20.00 uur in het centrum van Nijverdal.

Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te wandelen. De kerstwandeling?De kerstwandeling start vanaf 17:30 uur op de parkeerplaats Grotestraat Noord, naast lunchroom Harlekeijn. De route loopt door het nieuwe Nijverdalse park (over het spoordek) en langs het 'Rooie Dorp' en duur ca. 25 minuten.

Sfeervol
Meer dan 2.000 waxinelichtjes zullen je langs de sfeervolle route leiden. Tijdens de kerstwandeling kom je langs zingende engelen, dieren en een echte kerstkribbe met baby Jezus. De route zal eindigen op het Maximaplein, tegenover het Wijn en whiskey huis, waar heerlijke warme chocolademelk wordt geschonken en live kerstmuziek wordt gespeeld. De kerstwandeling is bedoeld voor iedereen, jong en oud.

Kerstnachtdienst
De kerstwandeling wordt georganiseerd door de Beth-Shalom uit Nijverdal en ook de Raad van Kerken is betrokken bij dit evenement. Na afloop van de wandeling is iedereen dan ook van harte welkom om een fijne kerstnachtdienst bij te wonen in één van de kerken die lid zijn van de Raad van Kerken.