Afbeelding
Foto:

Zuiderkerk organiseert een kerstzangavond

RIJSSEN - Op zaterdag 23 december wordt er in de Zuiderkerk aan de Paulus Potterstraat in Rijssen een kerstzangavond gehouden met koor– en samenzang.

Deze door de kerk georganiseerde avond zal beginnen om 19.00 uur. De kerstzangavond wordt mede mogelijk gemaakt door het gemengd koor Cantica en het Noordermannenkoor. Deze beide koren die te horen zullen zijn tijdens de kerstzangavond staan onder leiding van dirigent Edwin Velvis. Hun stemgeluid zal gedurende de avond door de kerk klinken met bekende en minder bekende kerstliederen. Organist Jan-Geert Heuvelman neemt de taak op zich om de koor en samenzang te begeleiden gedurende deze speciale kerstzangavond. De meditatie zal worden verzorgd door dominee van Laar, bij velen bekend als de voorganger van de gereformeerde gemeente West.


Iedereen welkom
De toegang voor de zangavond van de Zuiderkerk is gratis voor iedereen. Om de onkosten voor deze activiteit van de kerk te dekken zal er gedurende de avond een collecte worden gehouden. Een vrijwillige gift van de bezoekers van de zangavond is hier zeer welkom en wordt gewaardeerd. De Zuiderkerk heet iedereen van harte welkom op de koor en zang-avond op zaterdag 23 december.

Dick Tukkers