Midwinterwandeling Holten

HOLTEN - De midwinterwandeling in Holten vindt weer plaats op 26 december, tweede kerstdag. Loop gezellig mee met de wandeling die ook dit jaar is uitgezet door enthousiaste inwoners.

Het startpunt van de wandeling is bij sportpark Meermanskamp aan de Valkenweg 4 te Holten. Er is de keuze uit een lange en kort wandeling door het Holtense landschap. Wandelaars kunnen kiezen uit een route van 8 of 12 kilometer. Beide routes kennen een rustpunt waar wandelaars hun consumptie ontvangen en ontspannen kunnen uitrusten onder het genot van het geluid van de midwinterhoornblazers. De wandeling wordt afgesloten met een glaasje gluhwein of appelsap. Deelnemers kunnen starten van tot 10.00 tot 13.00 uur.

Vogelvoederstammetjes maken

HOLTEN - Help de vogels tijdens de wintermaanden door het maken van vogelvoederstammetjes. Het kan op 3 januari in het natuurmuseum Holterberg.

Kinderen kunnen van 11.00 tot 17.00 uur terecht bij het natuurmuseum Holterberg om onder begeleiding zo'n voederstammetje te maken. Deze worden gemaakt van berkenhout.