Afbeelding
Foto:

Profiteer nu nog
bij uw Twentse Suzuki-dealer

RIJSSEN – Wellicht was het u al opgevallen, de Twentse Suzuki-dealers pakten groots uit begin deze maand met wel heel aantrekkelijke prijzen op hun sportieve modellen. En de maand is nog niet voorbij, dus profiteer nu nog bij de Suzuki-dealer bij u in de buurt!

Sinds begin deze maand trekken Autobedrijf Wiegerinck (vestigingen in Goor, Hengelo en Oldenzaal), Autobedrijf Schreurs uit Rijssen, Autobedrijf Suzuki Almelo en Autobedrijf Bennie Wilmink in Enschede gezamenlijk op voor een grote eindejaarsactie met voordeel oplopend tot ruim 1.200 euro.

Suzuki Ignis
Op de Suzuki Ignis Select Sportline-editie ontvangt u een voordeel van 299 euro. Deze rijk uitgeruste Sport line auto is dan rijklaar vanaf 16.852 euro. Naast de al rijke uitrusting van de Ignis omvat dit pakket ook een spoiler in carrosseriekleur en upgrade van het navigatiesysteem. Er is al een Suzuki Ignis vanaf 14.852 euro of als private lease vanaf 249 euro per maand.

Suzuki Swift
De Swift is Suzuki's sportieve, compacte bestseller. Hier ontvangt u al 495 euro voordeel op de Select Sportline uitvoering. Naast de achterklep spoiler in carrosseriekleur en upgrade van de navigatie is ook de voorkant uitgerust met een sportgrill in de bumper. Deze variant is rijklaar vanaf 17.249. De Swift is reeds leverbaar vanaf 15.499 euro of als private lease vanaf 249 euro per maand.

Suzuki Vitara
Wie ook buiten de gebaande paden op pad wil of geniet van een stoere alleskunner voelt zich thuis in de Suzuki Vitara. Hier omvat de Sportline-editie een navigatie-upgrade, 17" licht metalen velgen en een midden-armsteun. Uw totale voordeel is dan 1.200 euro. De Suzuki Vitara Exclusive Sportline is rijklaar 24.499 euro terwijl de Vitara in Comfort uitvoering leverbaar is vanaf 21.499 euro of als private lease vanaf 359 euro per maand. Kom langs bij uw Suzuki-dealer en vraag naar de voorwaarden van deze actie. Op de foto: Dennis Schreurs (Rijssen), Gerald Snijders (Almelo), Bart Wiegerinck (Hengelo) en Gerrit ter Doest (Enschede)