Afbeelding
Foto:

Markt in Kerstsfeer

NIJVERDAL - Zaterdag 23 december kunnen bezoekers van de Nijverdalse zaterdagmarkt zich onder dompelen in kerstsfeer. De marktmensen zorgen voor een gezellig sfeertje om de kerstinkopen voor de komende Kerst te doen.

Er is gratis warme chocolademelk en glühwein en Annet Nikamp zorgt voor een muzikale kerstnood en zal vele mooie kerstsongs ter gehore brengen. "Wij zijn helemaal klaar voor de kerst" vertelt Diecky ter Weele, woordvoerder van de markt, "En wij zorgen er ook voor dat Nijverdal heerlijk Kerst kan vieren met onze verse producten zoals groente, fruit, vis en vlees, gevogelte en kaas, maar ook bijzondere specialiteiten die te halen zijn bij Farstad Kamkar, Theo Klappers Thaise food en de notenkraam van Ter Weele. Kadootjes voor onder de kerstboom kunnen geshopt worden bij Beunk tassen, Scholten bijouterie of bijvoorbeeld bij de kledingkramen van Herma, Rob Jansen, Rob Freie of Pluimers herenkleding. Mooie kerstboeketten en kerststukken zijn te verkrijgen bij GJ van de Maat bloemen, kortom voor ieder wat wils." Tegenover de koffiekraam kan men even bijkomen met chocolademelk en glühwein.

Leuke actie
Tot 30 december kan iedereen ook nog 10 marktmuntjes inleveren voor 1 schaatsbaankaartje incl schaatsen. " Ieder jaar weer een groot succes. "We hebben 1000 kaartjes, dus wees er snel bij!!!" , aldus de enthousiaste Diecky.

Afbeelding