Afbeelding
Foto:

Rijssen in winterse sferen

RIJSSEN - Tijdens Rijssen in Wintersferen zijn er iedere dag vanaf 12.00 uur sfeervolle activiteiten in centrum Rijssen. Rijssen in Wintersferen wordt georganiseerd op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 december.

Alle drie de dagen zijn Snowie, de sneeuwpop en de IJsprinses aanwezig bij diverse activiteiten. Hieronder vindt u een overzicht van het programma. *

Op donderdag 28 december is er een Kidsworkshop: Winterknutsels! Locatie: in de Skihut bij de fontein, op het Schild. Inschrijven: om 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 of 16.00 uur bij de Skihut. Duur workshop: 60 minuten. Leeftijd: 5 tot 11 jaar. Let op: neem je eigen melkpak of glazen pot mee! Verder is er een reuzenrad op het Hoge Walplein en de koopavond duurt tot 21.00 uur.

Programma vrijdag 29 december. Er kan een ritje worden gemaakt met de Kristallen koets. Opstappen: op 4 plekken in centrum Rijssen. Ook nu is er weer de Kidsworkshop: alles met wol! Locatie: in de Skihut bij de fontein, op het Schild. Inschrijven: om 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 of 16.00 uur bij de Skihut. Duur workshop: 60 minuten. Leeftijd: 5 tot 11 jaar. Kids beautybar: nagels lakken, glittertattoos, kleurgel en www.winkeleninrijssen.nl. Scoor ook een winterballon.

zaterdag 30 december wordt afgesloten. Er is een leuke kindershow: De IJsprinses & het Sneeuwballenbal. Ook kun je deelnemen aan een speurtocht, na elk optreden. DOS Rijssen geeft weer enkele dansoptredens. Natuurlijk kunt u ook op deze dag nog gezellig eindejaarshoppen Tijdens Rijssen in Wintersferen is het volop 'Sale', dus naast gezellig is het ook nog eens voordelig shoppen in koopcentrum Rijssen! Zaterdag 30 december vindt u de reguliere zaterdagmarkt op het Schild en in de Elsenerstraat. Komt u met de auto? Dan kunt u deze gratis parkeren op e´e´n van de vele parkeerplaatsen rond het centrum.