Goud voor Bas Leusenkamp

NIJVERDAL - Op zaterdag 16 december hadden 4 jongens van de herenselectie van G.V. Fysion Nijverdal hun eerste plaatsingswedstrijd 3 e divisie District Oost van de turnbond KNGU in Winterswijk.

De 3 jongens: Bas Leusenkamp, Tabang Mulder en Maurice Heuver kwamen uit op 6 onderdelen in de categorie instap niveau 17. Bas Leusenkamp turnde op alle onderdelen een hele mooie oefening, wat resulteerde in een gouden plak in een deelnemersveld van bijna 50 jongens!! Tabang Mulder behaalde een 14 e plaats en Maurice Heuver een 24 e plaats. In de middagwedstrijd was het de beurt aan Martijn van den Berg. Hij turnde de meerkamp in de
categorie pupil niveau 15. Ook hier waren bijna 40 deelnemers in deze categorie vertegenwoordigd! Martijn behaalde na zes onderdelen te hebben geturnd een verdienstelijke 23 e plaats! Op 27 januari 2018 hebben de jongens hun tweede plaatsingswedstrijd in Doetinchem. Aan de hand van deze twee wedstrijden weten de boys of zij zich hebben geplaatst voor de ΒΌ finale NK heren turnen in maart 2018! Trainer Jacco Zomer was zeer tevreden met de resultaten van zijn pupillen!