Afbeelding
Foto:

Shoppen bij Pand 55

RIJSSEN - De laatste kerstartikelen zijn weer de winkel uit en Pand 55 is weer gerestyled. Zo zijn er tal van nieuwe sfeerartikelen te vinden in de winkel waaronder windlichten, vazen, dienbladen, vachten, klokken, wanddecoraties etc. Ook voor verlichting bent u aan het juiste adres bij Pand 55.

U vindt er ook lampen waaronder vloerlampen, tafellampen en hanglampen, de meeste met een industriƫle look.

Meubels
Pand 55 beschikt over een ruime meubelcollectie voor binnen waaronder salontafels, stoelen, eettafels, banken, krukjes en bijzettafels. Deze zijn gemaakt van hout (teak en mango), een combinatie van hout en staal of helemaal industrieel staal. Het mooie van Pand 55 is dat alles er op voorraad is, er zijn dus geen lange levertijden. We bezorgen de meubels bij u thuis. Hebt u moeite met het inrichten van uw huis of hebt u hierbij advies nodig? Wij helpen u graag. Kom naar de winkel voor advies op maat!

Altijd trendy
Wekelijks zijn we druk bezig met de inkoop van leuke, gekke en bijzondere items zodat we altijd weer een speciaal en trendy assortiment kunnen samenstellen. In het voorjaar en de zomer hebben we weer een ruim assortiment buitenmeubelen van onder andere teak, wicker, aluminium en dergelijke. Ook hebben we veel aanverwante artikelen zoals parasols, parasolvoeten, vliegengordijnen, paviljoens en kussens. Bezoek de winkel voor de gehele collectie trendy artikelen.

Kleding
Op de kledingcollectie, bestaande uit winterjassen van het merk Kjelvik en de damescollectie bestaande uit tunieken, truien, vesten, en blouses van maat 36 tot en met 48, geven we nu 35% tot 50% korting. Neem snel een kijkje in de collectie!

Kom langs
Kijk ook eens op www.pand55.nl of kom langs en proef de gezellige sfeer bij Pand 55! Alles is uit voorraad leverbaar, hierdoor zijn er geen lange levertijden!

Afbeelding