Nieuwjaarsconcert Die Regghe Sangers

NIJVERDAL - Op zaterdag 20 januari zal het Shantykoor "Die Regghe Sangers" weer een nieuwjaarsconcert ten gehore brengen. Dit 30 koppige koor met een muziek combo bestaande uit 3 gitaristen en 2 accordeonisten zal zoals elk jaar weer zorgen voor een gevarieerd programma.

U zult nummers ten gehore krijgen van onder andere Ancora, Ede Staal, Ierse volksliederen en natuurlijk de originele Shanty liederen. Het Shantykoor "Die Regghe Sangers" is een begrip in Nijverdal. Denk bijvoorbeeld aan hun jaarlijks Shantyfestival wat meestal in mei plaats vindt en altijd veel publiek en collegae koren trekt. Denkt u: "ik wil daar ook wel bij zingen."? Dan kunt u op de wekelijkse repetitie een kijkje komen nemen op donderdagavond in het Advendo huis.

Het geheel staat sinds z'n 19-jarige bestaan onder de bezielende leiding van muzikaal leider Leo Kleinjan. Het concert vindt plaats in Het Centrum aan de Constantijnstraat 7 Nijverdal. Muzikale omlijsting van deze avond wordt verzorgd door de regionaal bekende zanger Kappie, hij zingt onder andere ballades, popsongs en Nederlandstalig. Na afloop kan iedereen nog even met de beentjes van de vloer en is er een gezellig samenzijn in de foyer. De entree bedraagt 10,- euro. Aanvang om 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur. Kaarten zijn te koop bij Primera Hellendoorn en Nijverdal, bij de Shantykoorleden en aan de zaal.