Aangepaste dienst HHG

RIJSSEN - Op zondagmiddag 28 januari zal in de Hersteld Hervormde Gemeente, Haarstraat 95 te Rijssen een aangepaste dienst belegd worden voor kinderen en anders begaafden.

Deze dienst begint om 15.00 uur en heeft als thema 'Verloren en gevonden'. Iedereen is van harte welkom om deze dienst bij te wonen.

Verschrikkelijke Ikke 3 in
Kulturhus

HOLTEN - Op woensdag 31 januari is de razendpopulaire animatiefilm Verschrikkelijke Ikke 3 te zien in het Kulturhus Holten aan de Smidsbelt 6.

De gele wezens uit de animatiefilm Verschrikkelijke Ikke 3 hebben de wereld overgenomen! Je vindt ze op vele kinderkamers en ze zijn geliefd bij jong en oud. Oorspronkelijk komen ze uit deze film, ook wel bekend onder de naam 'Despicable Me'. In Verschrikkelijke Ikke 3 zie je hoe een van de hoofdrolspelers zijn slechte reputatie weet te hervinden tijdens een ontmoeting met zijn lang verloren tweelingbroer. Dit is het derde deel uit de populaire filmreeks van Universal Studios. Deze uit Amerika overgewaaide reeks is goed voor veel komische momenten en een spannend verhaal!

Geniet met het hele gezin van deze komische familiefilm. Hij draait om 15.00 uur in het Kulturhus te Holten. Kaarten kunnen eventueel gereserveerd worden via reserveringen@kulturhusholten.nl. Een kaartje voor de film kost 5,- euro.